Etusivu

Etusivu

Parasta buustia työyhteisöille.

Työyhteisövalmennus tarjoaa avaimet työyhteisön
kokonaisvaltaiseen kehittämiseen.

Sinulla on lupa loistaa.

Tutustu yksilövalmennuksen palveluihini ja
ota askel kohti unelmiesi tulevaisuutta.

POSITIIVINEN POTENTIAALI – PARASTA BUUSTIA

Meissä jokaisessa on positiivista potentiaalia.

Voimavaroja, joita emme osaa vielä täysin hyödyntää tai joiden olemassaolon olemme työn ja elämän tiimellyksessä unohtaneet.
Kun taas saamme käyttöön koko kapasiteettimme, teemme töitä tehokkaammin, innostuneemmin ja iloisemmin.

Positiivinen ja ratkaisukeskeinen työyhteisövalmennus tähtää juuri tähän, mahdollistaen tehokkaammat työtavat sekä työpaikan ilmapiirin kohentamisen.

Positiivinen Potentiaali tarjoaa yrityksille, yrittäjille ja yhdistyksille räätälöityjä koulutuksia ja valmennuksia, joiden avulla työnteon solmukohdat aukeavat. Oli kyseessä sitten vuorovaikutuksen tai hyvinvoinnin haasteet, palveluistani löytyvät apukeinot.

Työyhteisövalmennus tarjoaa työkaluja ja uusia ratkaisuja sekä esimiehille että työntekijöille.

Sen myötä työyhteisön jäsenet oppivat työskentelemään paremmalla draivilla, sujuvammalla kommunikoinnilla sekä innokkaammin.

Yksilöiden ja yhteisön positiivisen potentiaalin löytyminen tehostaakin tiimien toimintaa sekä parantaa kilpailukykyä –
ja näkyy tuloksessa.

 

HYVINVOIVA YKSILÖ. INNOSTUNUT JA TUOTTAVA TYÖYHTEISÖ.

Haluatko tarjota työyhteisöllesi avaimia tehokkaampaan toimintaan ja parempaan vuorovaikutukseen?

Auttaa työntekijöitä hallitsemaan stressiä ja voimaan kokonaisvaltaisesti paremmin?

Räätälöidään yhdessä valmennus juuri teidän tarpeisiinne.

Varaa maksuton kartoitus

”Minusta oli hienoa saada sinut ja hymysi paikalle Ykköskoti Hiidenpellon työhyvinvointipäivään. Olet kannustava ja lunastit täysin lupauksesi Positiivisen Potentiaalin herättämisestä ja lisäämisestä työyhteisössämme. Selkeästi työntekijöitämme innostavin osuus luennostasi oli henkilökohtainen palautteenanto- ja vastaanottoharjoitus kolmen hengen ryhmissä. Porukassa huomattiin positiivisen palautteen vaikutukset mielialaa kohentavasti ja vastaavaa halutaan toteuttaa jatkossakin työpaikalla. Mielestäni positiivisuutta ei ole koskaan liikaa, nyt sitä saatiin porukassa aimo annos sinun luotsaamanasi, mistä lämmin kiitos!”

Sari Tolonen, Ykköskoti Hiidenpelto
Työyhteisövalmennus / Positiivinen työyhteisö ja sen timanttisen tekijät!

”Kiitos Paula, oli todella ihana ja tärkeä ilta. Olit valovoimainen ja lämmin luotsaaja tilaisuuteemme, jossa pääsimme tutummaksi toistemme kanssa. Saimme tärkeää palautetta toisiltamme, voimme voimaantua tehtävissämme ja nähdä kuinka tärkeää vapaaehtoistoiminta on kokemuksemme kartuttajana. Saimme varmasti joka ikinen iloa ja rakkautta sydämiimme, positiivista potentiaalia.”

Johanna Tuhkanen, MLL Vihti
Onnistumisia, osaamista ja oivalluksia -työpaja yhdistykselle

”Kiitos Paula suorastaan maagisista Elämäni Kevät -Kukoistus Kahveista! Paula, olet todellinen Positiivisen Potentiaalin ammattilainen, inspiroiva, energiaa antava, positiivinen, aurinkoinen ja ihana. Olet auttanut ja tukenut upealla tavalla, kiitos siitä. Suosittelen erittäin lämpimästi Paulaa ja Positiivista Potentiaalia erilaisiin elämäntilanteisiin, yhteisöihin ja oman potentiaalin vahvistamiseen.”

Marika Kuningas
Kukoistus Kahvit / Unelmat todeksi -ryhmävalmennus naisille

”Tämä kevät on ollut ihmeellinen. Maailma on pysähtynyt eikä mikään tunnu olevan ennallaan. Kuitenkin metsissä ja poluilla vaeltaessa tajuaa, että kaikki olennainen on yhä olemassa. Luonnon rauha, kauneus ja alituinen muutos kohti seuraavaa vuodenaikaa tarjoaa kaiken tarpeellisen ja syvän ymmärryksen siitä, että kaikki on hyvin juuri nyt, tässä hetkessä. Kiitos Paula tästä hienosta kampanjasta ja siitä, että jaksat joka päivä jakaa positiivista energiaa meille kaikille. Sillä on suuri merkitys. Kiitos!”

Marja Juntunen
Positiivisuutta Poluilta! Luontoyhteyttä lisäävä kampanja keväällä 2020

Metsämieli

Metsä hoitaa

Metsän voima on mittaamaton. Luonto mahdollistaa meille sekä syvän rentoutumisen että virkistymisen – harjoittaen samalla läsnäolon taitoja. Lue tästä Kodin Kuvalehdessä (23.7.2020) julkaistu artikkeli, jossa kerron omasta suhteestani metsään.

Tutustu myös Hyvän mielen metsäkierrokseen,
jonka harjoituksia voit kokeilla luonnossa liikkuessasi.

Asiakkaitani

Tietosuojaseloste

Positiivinen Potentiaali, Y-tunnus: 1879074-1, Nummela, +358 40 764 2028, info@positiivinenpotentiaali.fi