Juonnot ja esiintyminen

Juonnot ja esiintyminen

Juonnot, esiintyminen ja sosiaalinen media

Esiintyminen ja mallina työskentely

Tässä kolme hyvää syytä, miksi valita minut juontajaksi, esiintyjäksi ja somevaikuttajaksi::

1. Olen juontajana innostava, iloinen, heittäytyvä ja saan juhlakansan varmasti bailaamaan! Tapahtumia olen juontanut vuodesta 2005 alkaen, mm. täällä Nummelassa Yöjalka Festin kolme kertaa, Nordic Business Forumin livestriimauksen kaksipäiväiset paikallistapahtumat vuonna 2022 Lohjalla ja 2023 Nummelassa. Viime toukokuussa 2023 juonsin historian ensimmäisen Nummela-päivän ja juonsin sen myös tänä vuonna 2024. Juonnan myös Nummelan kesäkatu -tapahtumat 26.6.-31.7.2024 samoin kuin Vihdin kunnan NBF paikallisen live striimaustapahtumankin 25.-26.9. 2024.

2. Olen luotettava, joustava ja kykenen toimimaan tapahtuman vaativalla tavalla, tiukoissakin tilanteissa, ammattimaisesti. Vuorovaikutustaitoni ovat loistavat ja saan ihmiset ympärilläni viihtymään ja rentoutumaan. Koulutukseltani olen mm. ylempi sosionomi, kasvatus- ja ohjausalan ammatillinen opettaja, ratkaisukeskeinen valmentaja ja työnohjaaja (STOry) eli tunnen ihmisten käyttäytymisen ja aistin herkästi tunnetiloja. Tästä osaamisestani on hyötyä yhteisöllisten tapahtumien juontotehtävissä, tilanteiden ennakoinnissa ja erilaisissa kohtaamisissa.

3. Olen nöyrä uusien tehtävien edessä ja aina valmis oppimaan uutta. Olen haastanut itseäni uuden äärelle sukeltamalla talvella 2024 stand upin maailmaan. Kävin Pete Harjun peruskurssit ja 2.12. oli eka keikkani, 7 min parrasvaloissa. Ja ilo kertoa, että se meni loistavasti!

Yhden parhaista palautteista neitsytkeikastani antoi Tarinateatteri opinnoista tutuksi tullut ystäväni näyttelijä ja erityisopettaja Sanna Maksimainen ”Kuka voi olla näin heittäytyvä, ilmeikäs ja ihana ekalla Stand Up keikallaan? No tietysti Paula Mäkelä”

Teatteria olen harrastanut Vihdin Teatterissa aktiivisesti 1998-2012, jonka jälkeen tein improvisaatioteatteria oman ryhmämme Viisisteen kanssa kuuden vuoden ajan. Vuonna 2023 sukelsin Metropolian täydennyskoulutuksessa Tarinateatterin saloihin Päivi Rahmel opetuksessa ja HY+ Helsingin Yliopiston koulutuksessa Visionääriseen johtajuuteen ja intuitioon, intuitiotutkija Asta Raamin johdolla.

Kesällä 2024 minulla on suuri ilo olla Vihti-rakkauden lähettiläs ja teen Vihdin kunnan instagramiin sisältöä
#vihtirakkaudenkesä-somekampanjassa, jossa julkaisen muun muassa tekemiäni haastatteluita, esittelyjä ja tuokiokuvia Vihdin kesän monipuolisesta tapahtumatarjonnasta sekä alueen yritysten erityisesti matkailijoille suunnatuista palveluista.

Linkki uutiseen: https://www.vihti.fi/blog/2024/05/31/positiivisen-potentiaalin-paula-makela-vihti-rakkauden-lahettilaaksi-vihtirakkaudenkesa-somekampanja-kunnan-instagramissa/

Rakastan esiintymistä ja olenkin näytellyt Vihdin Teatterissa 15 vuoden ajan. Improvisaatioteatteri on myös lähellä sydäntäni ja näyttelin teatteriystävieni kanssa perustamassa Viisisteen improryhmässä noin kuuden vuoden ajan. Tämän jälkeen treenasin myös Lohjan Teatterin Nasakka improvisaatio ryhmässä hetken aikaa.

Mallina olen toiminut Mekkoateljeen kuvauksissa mallina vuodesta 2019. Toukokuusta 2023 maaliskuuhun 2024 toimin Vihdin Matkailuhankkeen nimeltä Lentoon! mallina ja viimeiset kuvaukset olivat maaliskuussa 2024. Kuvaukset huipentuivat kaikkien hankkeessa tuotettujen videoiden ensi-iltaan 19.3.2024 Vihdin Matkailuyhdistyksen juhlassa, joka minulla oli ilo juontaa.

Hankkeessa tuotetut video ja kuvamateriaalit löydät:
https://www.visitvihti.fi/landeluksus

 

”Olen iloinen voidessani suositella Paula Mäkelää, jonka kanssa työskentelimme Vihdin Landeluksus -kokonaisuudessa Lentoon matkailuhankkeessa vuosina 2023-2024. Paula osoitti poikkeuksellista ammattitaitoa ja sitoutumista toimiessaan toisena päämallina. Hän sopeutui nopeasti muuttuviin kuvausympäristöihin ja toi jokaiseen projektiin uusia, luovia ideoita.

Paulan energinen läsnäolo ja positiivinen asenne loivat koko tiimille inspiroivan ja motivoivan ilmapiirin. Hänen kykynsä heittäytyä rooleihinsa ja kokeilla rohkeasti uutta toi kuvauskokonaisuuteen ainutlaatuista dynaamisuutta ja elävyyttä.

Paula on erinomainen lisä mihin tahansa projektiin, jossa arvostetaan luotettavuutta, joustavuutta ja ammattimaista otetta. Suosittelen häntä lämpimästi tuleviin tehtäviin, sillä hän ei vain täytä odotuksia, vaan ylittää ne säännöllisesti.”

Hanna Kallioniemi
NLUX Northern Luxury Consulting

”Ihailtavan positiivisella asenteella tekemässä aina ajasta, paikasta ja tehtävästä riippumatta kaikkensa onnistuneiden kuvauksien eteen. Helposti ohjeistettavissa ja kuitenkin myös itseohjautuva. Paulan kanssa työskentely on stressitöntä ja helppoa, kun voi keskittyä omaan suoritukseen ja luottaa toiseen.”

Tomi Valkeajärvi
Valokuvaaja & Videokuvaaja

Tietosuojaseloste

Positiivinen Potentiaali, Y-tunnus: 1879074-1, Nummela, +358 40 764 2028, info@positiivinenpotentiaali.fi