Sinulle & Lahjaksi

Sinulle & Lahjaksi

Sinulle & Lahjaksi

Palveluni ovat syntyneet unelmasta auttaa jokaista löytämään oma positiivinen potentiaali.

Valmennukset tähtäävät oman potentiaalin maksimaaliseen hyödyntämiseen. Positiivisen ja voimaannuttavan valmennuksen tavoitteena onkin auttaa asiakkaita lisäämään omia voimavarojaan arjessa sekä saavuttamaan paremman elämänhallinnan ja itsetuntemuksen.

Esimerkkejä palveluista:

KUKOISTUS KAHVIT! -UNELMAPAJA OLOHUONEESSA

Tehdään unelmista totta!

Keskitymme turvallisessa ilmapiirissä pienryhmässä unelmiemme visualisointiin ja voimaannumme yhdessä. Kukoistus kahvit järjestetään tavallisesti Positiivisen Potentiaalin tiloissa Nummelan keskustassa. Jos sinulla on kuitenkin ryhmä, jolle haluaisit tapahtuman järjestää, ota rohkeasti yhteyttä ja katsotaan teille sopiva paikka.

Kukoistus Kahvit on naisille suunnattu positiiviseen psykologiaan, ajatusten voimaan ja tunnetyöskentelyyn nojaava vuorovaikutuksellinen tapaaminen. Kokoontumisten tarkoitus ja tavoite on lisätä niihin osallistuvien naisten kokonaisvaltaista hyvinvointia, eli mahdollistaa jokaisen naisen kukoistus omassa elämässään ja auttaa matkalla osallistujan omaan unelmaan.

Jokainen kokoontumisemme on oma kokonaisuutensa. Toki mitä useampaan kertaan ennätät osallistua, sitä enemmän vauhtia pistät unelmiesi toteuttamiseen.

Kukoistus Kahveilla pääset sanomaan unelmasi ääneen. Sen jälkeen niitä lähdetään toteuttamaan yksi tavoite kerrallaan. Saat naisryhmästämme tukea, apua, neuvoja ja vahvistusta unelmiesi toteuttamiseen. Paula Mäkelä vastaa kokoontumisten kulusta, yhdessä tehtävistä harjoituksista, turvallisen tilan luomisesta ja ylläpidosta sekä kokoontumisten jälkeen tapahtuvasta yksilövalmennuksesta.

Kokonaisuus sisältää:
– Kukoistus Kahvit kokoontumisen (2,5 h) (sis. kahvi/tee/mehu)
– Yksilövalmennuksen, joka on noin 15-30 minuuttia kestävä puhelimitse tapahtuva ohjaus 1-2 viikon kuluessa kokoontumisesta. Puhelinohjausajan sovimme ilmoittautumisen yhteydessä tai kokoontumisessa.

Varaa mukaasi:
Mieleisesi muistikirja tehtäviä ja muistiinpanoja varten.

 

Sinulla on Potentiaalia luoda itsellesi uudenlainen, loistava ja positiivinen tulevaisuus!

 

 

Tervetuloa kukoistamaan ja loistamaan yhdessä!

METSÄN VOIMAA!
Metsämieli-retket ryhmille/pienryhmille

Tervetuloa lisäämään luontoyhteyttäsi, energiaasi ja itsetuntemustasi Metsämieli -hyvinvointimenetelmän avulla Paula Mäkelän positiivisessa ja myötätuntoisessa ohjauksessa! ️

METSÄMIELI- menetelmä:

Metsämieli- menetelmä yhdistää luonnossa itsekseen latautuvat hyvinvointivaikutukset fyysisen ja psyykkisen kunnon ylläpitämisen ohjelmaksi. Metsämieli- harjoittelu alkaa luonnon hyvinvointivaikutusten tunnistamisella ja luontoon menemisellä. Metsämieli- menetelmä johdattelee tunnistamaan oman mielen toimintoja, pohtimaan ja kyselemään itseltämme: Mikä auttaa elämään antoisaa ja tasapainoista elämää yhdessä lähimmäistemme ja haaveittemme kanssa?

Metsämieli- menetelmän tarkoituksena on psyykkisten ja fyysisten voimavarojen sekä mielentaitojen vahvistaminen. Luonnossa keho ja mieli pelaavat yhteen. Metsämieli- menetelmä sisältää yli 100 hyvinvointi- ja liikuntaharjoitusta, joita voi soveltaa omaan arkeen, itselle sopivalla tavalla. Lisätietoa: www.metsamieli.fi

SIRPA ARVONEN

Metsämieli- menetelmän on kehittänyt kokenut hyvinvointivalmentaja Sirpa Arvonen, joka on tehnyt valmennustyötä terveys- ja luontoliikunnan parissa jo 30 vuoden ajan. Sirpan kirjoittama Metsämieli- kirja ilmestyi vuonna 2014 ja toinen kirja vuonna 2015. Sirpa kouluttaa Metsämieli- ohjaajia ja on kouluttanut Paula Mäkelän tehtävään toukokuussa 2019.

LUONNON HYVINVOINTIVAIKUTUKSET

Tutkimusten mukaan luonto vaikuttaa meihin ihmisiin fysiologisesti. Jo kymmenessä minuutissa syke, verenpaine, hengitystiheys ja stressihormonitasot laskevat. Jo kahdenkymmenen minuutin luontoaltistuksen jälkeen myös mieliala kohenee. Luonnossa oleskelu ja ulkoilu vaikuttaa myönteisesti ihmisen kokemaan psyykkiseen terveyteen. Luonto on siis kokonaisvaltaisesti, fyysistä, psyykkistä ja henkistä terveyttä huoltava liikuntapaikka.

METSÄMIELI -OHJAAJAN ESITTELY:

Olen Paula Mäkelä, Positiivisen Potentiaalin yrittäjä. Koulutukseltani olen sosionomi (YAMK), kasvatus – ja ohjausalan ammatillinen opettaja, luontolähtöinen työnohjaaja (STOry), Ratkaisukeskeinen valmentaja (LCF Life Coach Master) ja Metsämieli -ohjaaja. Osaamistani päivitän koko ajan ja tällä hetkellä sukellan Natural bodymind working menetelmään eli kehollisiin tunnetaitoihin.

Elämäntehtäväni on auttaa ihmisiä ja yhteisöjä löytämään oma positiivinen potentiaalinsa ja elämään iloiten, itseään toteuttaen, yhdessä muiden kanssa, parhaalla mahdollisella tavalla. Me ihmiset olemme kokonaisvaltaisia ja ihmeellisiä olentoja. Elämämme muuttuessa monella tapaa vauhdikkaammaksi ja kuluttavammaksi näen ja olen itse kokenut kuinka luonnon elvyttävät ja eheyttävät elementit auttavat meitä ihmisiä palautumisessa ja uudistumisessa. Luonto on loistava paikka suunnata huomio hetkeksi muualle, pois arjesta. Tekee hyvää suunnata katse luonnon valloittavaan kauneuteen ja antaa lumoutumisen kokemuksen vaikuttaa mieleen ja kehoon. Ohjauksessani pääset erilaisten harjoitusten avulla lisäämään itsetuntemustasi turvallisessa ja kauniissa ympäristössä, yhdessä muiden Metsämieli -retkeläisten kanssa.

Ohjeet osallistujille: Pue päällesi mukaan sään mukainen ulkoiluvaatetus, kerrospukeutuminen on hyvä keino säädellä lämpötilaa. Mukaan kannattaa ottaa päähine, hanskat, kävelyyn metsäpolulla sopivat, tasapohjaiset jalkineet sekä pienessä repussa/vyölaukussa vesipullo ja tarvittaessa istuinalusta.

Kenelle sopii: Metsämieli -retki sopii eri kuntoisille osallistujille, mutta edellyttää 1-2 kilometrin kävelemistä leppoisalla tahdilla helppokulkuisessa luontoympäristössä. On hyvä huomioida, että kävelemme ja liikumme harjoitusten mukaan tuon 1,5 tuntia jalkojen päällä.
Mahdollisista liikkumiseen vaikuttavista sairauksista tai muista erityistä huomioita edellyttävistä seikoista osallistujan voimavaroissa on tärkeää ilmoittaa Metsämieli-ohjaaja Paula Mäkelälle viimeistään viikkoa ennen tapahtumaa.

Osallistujat eivät ole vakuutettuja Positiivisen Potentiaalin puolesta. Toivon siis, että sinulla on voimassa oleva vapaa-ajan vakuutus. Yli 10-vuotiaat lapset ja nuoret ovat tutun aikuisen seurassa myös erittäin tervetulleita mukaan!

Tulevista Metsämieli-retkistä saat tietoa mm. Positiivisen Potentiaalin Facebook -sivuilta.

Olet sydämellisesti tervetullut mukaan!️

Annan mielelläni lisätietoa retkistä halutessasi, joten otathan rohkeasti yhteyttä!

YKSILÖ- JA RYHMÄVALMENNUKSET

Muutokseen, motivaatioon ja positiiviseen ajatteluun.

Räätälöin sinulle/teille paketin teidän toiveiden ja tavoitteiden mukaan teemoina esim. motivaatio, hyvinvointi, ura, ihmissuhteet, vanhemmuus, itseluottamus, myönteinen mindset.

Haluatko löytää oman sisäisen vahvuutesi sekä ruokkia ja kehittää sitä tavoitteellisesti, positiivisessa ilmapiirissä?

Ota yhteyttä ja keskustellaan, miten voisin parhaiten olla avuksi.

Palveluni voi ostaa myös lahjaksi läheiselle, työkaverille, esimiehelle ja ystävälle/ystäville.

Tietosuojaseloste

Positiivinen Potentiaali, Y-tunnus: 1879074-1, Nummela, +358 40 764 2028, info@positiivinenpotentiaali.fi